| Искам да попитам Кремена... | |
|
+5kremena kokicha1994 miranda PePiTyY AALIAS 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
kremena VIP
Брой мнения : 13 Age : 33 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Искам да попитам Кремена... Съб Яну 19, 2008 10:39 pm | |
| | |
|
| |
PePiTyY
Брой мнения : 37 Age : 33 Registration date : 06.09.2007
| Заглавие: Re: Искам да попитам Кремена... Съб Яну 19, 2008 10:44 pm | |
| За Гери знам... песента й е мн. хубава !!! | |
|
| |
kokicha1994
Брой мнения : 52 Age : 30 Registration date : 05.09.2007
| Заглавие: Re: Искам да попитам Кремена... Съб Яну 19, 2008 11:08 pm | |
| Креми знае ли се кога ще издаваш парче и имаш ли вече предложения {} | |
|
| |
KremenaForever
Брой мнения : 1 Registration date : 22.02.2008
| Заглавие: Re: Искам да попитам Кремена... Пет Фев 22, 2008 12:58 pm | |
| здравей скъпа Кремена аз ного ти се възхищавам и много искам да се запознаем аз изпратих за теб есемеси и мама изпрати и аз и цялото ми семейство аз се гордеех с теб защото ти си едва на 16 а имаш кариера замен ти си моят идол 1. харесваш ли Reba McEntire 2. харесваш ли кънтри 3. кой повече харесваш иван или андрей
zdravei skupa Kremena az nogo ti se vuzhi6tavam i mnogo i skam da se zapoznaem az izpratih za tep esemesi i mama isprati i az icqloto mi semeistvo az se gordeeh s tep za6toto ti si edva na 16 a ima6 kariera zamen ti si moqt idol 1.haresva6li Reba McEntire 2.haresva6 li kuntri 3.koi pove4e haresva6 ivan ili andrei
Edit: aalias Мнението е редактирано! Прочети правилата! | |
|
| |
PePiTyY
Брой мнения : 37 Age : 33 Registration date : 06.09.2007
| Заглавие: Re: Искам да попитам Кремена... Съб Мар 08, 2008 12:04 am | |
| Креми какво става с новата песен? Би ли издала нещичко за любопитните като мен (все пак ако не искаш още недей ) ? | |
|
| |
pako_potter
Брой мнения : 10 Registration date : 18.10.2007
| Заглавие: Re: Искам да попитам Кремена... Пет Мар 28, 2008 9:13 pm | |
| Креми, знам, че по принцип това е информация, която не трябва да се издава, но все пак, ако решиш - можеш да ни кажеш. Има ли вероятност към песента "Поща без адрес" да бъде заснет клип или пък към песента "Нищо няма да спре"? Ще се радвам на отговора ти, кофти ми е, че пиша на "ТИ", но не знам как предпочиташ. | |
|
| |
kremena VIP
Брой мнения : 13 Age : 33 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Искам да попитам Кремена... Пет Мар 28, 2008 11:26 pm | |
| - pako_potter написа:
- Креми, знам, че по принцип това е информация, която не трябва да се издава, но все пак, ако решиш - можеш да ни кажеш. Има ли вероятност към песента "Поща без адрес" да бъде заснет клип или пък към песента "Нищо няма да спре"?
Ще се радвам на отговора ти, кофти ми е, че пиша на "ТИ", но не знам как предпочиташ. Ami az nqma kakvo da kriq mojete da ochakvate klipove i na "Poshta bez adres" i na "Nishto nqma da spre"!Ne znaq koq shte izleze pyrva v momenta rabotim po vyprosa.uverqvam vs koito shte ochakvat klipovete che nqma da syjalqvat!!! | |
|
| |
pako_potter
Брой мнения : 10 Registration date : 18.10.2007
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Искам да попитам Кремена... | |
| |
|
| |
| Искам да попитам Кремена... | |