Кремена Димитрова
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Официален Форум на Кремена Димитрова

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Искам да попитам Кремена...

Go down 
+5
kremena
kokicha1994
miranda
PePiTyY
AALIAS
9 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
kremena
VIP
VIP
kremena

Female Брой мнения : 13
Registration date : 13.10.2007

Искам да попитам Кремена... - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitimeСъб Яну 19, 2008 10:39 pm

Ami mislq da pusna nova pesen no nqma da izdavam poveche.Za drugite momicheta ot kvarteta nz.Geri skoro napravi pesen i uchastva v EuroBGvision.Mnenieto m iza MI2 vse oshte e neqsno nz koi shte uchastva ,ne poznavam dobre vs chlenove na jurito.No poznavam ANdrei i Ivan i mislq che shte se spravqt uspeshno.Dano da sym otgovorila na vs SmileRazz

PePiTyY написа:
Имам три въпросчета Very Happy ...Креми мислиш ли скоро да пускаш някаква твоя песен или с останалите момичета от квартета Smile ?Какво е твоето мнение за МА2?Мислиш ли за в бъдеще пак да се пробваш в др. предаване или конкурс подобни на МА(без В МА2-3-4 и т.н.) Smile? geek Ако се сетя нещо друго пак ще питам ... Embarassed Embarassed Embarassed
Върнете се в началото Go down
http://www.kremena-music.com
PePiTyY

PePiTyY

Female Брой мнения : 37
Registration date : 06.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitimeСъб Яну 19, 2008 10:44 pm

За Гери знам... lol! песента й е мн. хубава Very Happy Very Happy Very Happy !!!
kokicha1994

kokicha1994

Male Брой мнения : 52
Registration date : 05.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitimeСъб Яну 19, 2008 11:08 pm

Креми знае ли се кога ще издаваш парче и имаш ли вече предложения Smile {}
KremenaForever

Брой мнения : 1
Registration date : 22.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitimeПет Фев 22, 2008 12:58 pm

здравей скъпа Кремена аз ного ти се възхищавам и много искам да се запознаем аз изпратих за теб есемеси и мама изпрати и аз и цялото ми семейство аз се гордеех с теб защото ти си едва на 16 а имаш кариера замен ти си моят идол 1. харесваш ли Reba McEntire 2. харесваш ли кънтри 3. кой повече харесваш иван или андрей

zdravei skupa Kremena az nogo ti se vuzhi6tavam i mnogo i skam da se zapoznaem az izpratih za tep esemesi i mama isprati i az icqloto mi semeistvo az se gordeeh s tep za6toto ti si edva na 16 a ima6 kariera zamen ti si moqt idol 1.haresva6li Reba McEntire 2.haresva6 li kuntri 3.koi pove4e haresva6 ivan ili andrei

Edit: aalias Мнението е редактирано! Прочети правилата!
PePiTyY

PePiTyY

Female Брой мнения : 37
Registration date : 06.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitimeСъб Мар 08, 2008 12:04 am

Креми Embarassed Embarassed Embarassed какво става с новата песен? Smile Би ли издала нещичко за любопитните като мен Laughing (все пак ако не искаш още недей Smile ) ?
pako_potter

Брой мнения : 10
Registration date : 18.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitimeПет Мар 28, 2008 9:13 pm

Креми, знам, че по принцип това е информация, която не трябва да се издава, но все пак, ако решиш - можеш да ни кажеш. Има ли вероятност към песента "Поща без адрес" да бъде заснет клип или пък към песента "Нищо няма да спре"?
Ще се радвам на отговора ти, кофти ми е, че пиша на "ТИ", но не знам как предпочиташ. Wink
kremena
VIP
VIP
kremena

Female Брой мнения : 13
Registration date : 13.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitimeПет Мар 28, 2008 11:26 pm

pako_potter написа:
Креми, знам, че по принцип това е информация, която не трябва да се издава, но все пак, ако решиш - можеш да ни кажеш. Има ли вероятност към песента "Поща без адрес" да бъде заснет клип или пък към песента "Нищо няма да спре"?
Ще се радвам на отговора ти, кофти ми е, че пиша на "ТИ", но не знам как предпочиташ. Wink

Ami az nqma kakvo da kriq mojete da ochakvate klipove i na "Poshta bez adres" i na "Nishto nqma da spre"!Ne znaq koq shte izleze pyrva v momenta rabotim po vyprosa.uverqvam vs koito shte ochakvat klipovete che nqma da syjalqvat!!!
http://www.kremena-music.com
pako_potter

Брой мнения : 10
Registration date : 18.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitimeПон Мар 31, 2008 1:10 pm

kremena написа:
uverqvam vs koito shte ochakvat klipovete che nqma da syjalqvat!!!

Сигурни сме! Wink
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Искам да попитам Кремена...   Искам да попитам Кремена... - Page 2 Icon_minitime

Искам да попитам Кремена...
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Кремена Димитрова :: Кремена :: Креми във форума-
Идете на: